20. Coaching under Corona

Podden för dig som vill öka förståelsen för coaching och värdet av att anlita en professionell coach!

I detta avsnitt pratar vi om coaching under corona och hur man med hjälp av en coach kan få stöd för att hantera situationen som råder. Vi lyfter även det fantastiska pro bono erbjudande som medlemmarna inom ICF Sverige har erbjudit medlemmar i Företagarna. Över 100 coacher inom ICF Sverige erbjuder totalt 524 företagare pro bono coaching vid 3 tillfällen á 1 timme. Anna och Dennis belyser återigen skillnaden mellan rådgivning, coaching och om alltid delar de med sig kunskaper och egna erfarenheter.
ICF Coachpodden finns där poddar finns, på mobilen i apparna Podcaster (Iphones), Podbean och Acast, Spotify och på ICF Sveriges hemsida såklart.

Passa på att lyssna även du. Ta chansen att bli inspirerad! Var modig, våga gilla, kommentera och dela gärna. Som vanligt blir vi jätteglada om du vill hjälpa oss att sprida professionell coaching till fler, på ett modernt sätt, genom att gilla, kommentera och dela #ICFCoachpodden i sociala medier. Ditt engagemang gör skillnad.

Feedback och idéer inför kommande avsnitt är alltid varmt välkommet till oss på podd@icfsverige.se

Professionella coacher i Sverige hittar du här: http://icfsverige.se/sok-coach/

För dig som vill utbilda dig till professionell coach, här hittar du ackrediterade utbildare: https://icfsverige.se/certifiering/godkanda-coachutbildningar/

Ta del av spännande forskning om coaching: https://icfsverige.se/om-coaching/forskning-om-coachning/

För mer information om ICF Sverige: www.icfsverige.se

Share | Download(Loading)